Quadern de bitàcola

diumenge, 3 de juliol del 2011

Ja hem començat l'aventura!

Hola a tothom!
Us escrivim des de la nau per dir-vos que estem molt bé tots. Aquí l'Internet no arriba tant bé com ens pensàvem i no podrem actualitzar aquest quadern tant sovint com voldríem.
Aquests dies estem vivint un munt d'aventures. El divendres el carruatge ens va portar cap a un vaixell enorme que l'Ulisses va comprar a Narcís per tal d'arribar a casa seva, a Ítaca. Quan vam acceptar ser tripulants de la nau d'Ulísses no sabriem que ens esperaven tantes aventures! El deu Posidó ha maleït a Ulisses perquè està molt enfadat amb ell des de la guerra de Troya i no el vol deixar arribar a casa. Es comunica amb nosaltres a través d'un oracle i només ens deixa avançar si aconseguim unes ofrenes per a ell.

Entre altres coses hem hagut d'aconseguir el cap de Medusa (una bèstia que si et mira als ulls et quedes petrificat), un ull de Cíclop (gegant), una ploma de sirena (si, si, hem descobert que les sirenes no eren meitat peix, sinó meitat au!), hem hagut de fugir del seus cants, de la illa dels Cíclops, hem hagut de tornar els mals del món a la caixa de Pandora... per ara ho hem aconseguit tot! I Posidó ens deixa avançar. Estem ajudant molt a Ulísses i ens ho estem passant molt bé.
Entre les activitats que feim per aconseguir les ofrenes tenim temps per anar a nedar una estona, jugar, ballar, cantar i fer molts amics!

Estem gaudint molt d'aquesta odissea!

3 comentaris:

  1. estem molt contents d'aquest viatge i de la vostra aventura.
    Esperem amb delit tenir notícies de les vostres gestes....sovint!

    Molta energia pels valents i valentes!!!
    Montse i Oriol

    ResponElimina
  2. Nosaltres des de la pàtria d'Ítaca farem ofrenes als déus perque els vents i el temps,sobretot, us siguin favorables i aneu superant les dures proves de Poseidó.
    Ens han agradat molt els frescos acabats de pintar que ens heu fet arribar via Hermes 2.0
    A disfrutar que els oracles us són favorables!
    Jordi, Eli i Aina

    ResponElimina
  3. A la foto de dalt (la que us ha quedat torta) veig que a la Mar se li ha inflat molt el nas. I a la foto de sota (aquesta si que està ben enquadrada), veig un Superman amb faldilleta. Segur que no ens esteu aixecant la camisa amb tot això dels déus, d'Ítaca, de les proves, de les gestes i de la resta de falòrnies?. És que hi ha gent que s'ho empassa tot, però a mi no m'enredeu. Ja parlarem quan torneu a casa...

    ResponElimina