Quadern de bitàcola

dimarts, 12 de juliol del 2011

NOSTALGIA...

Hola  tripulants!
Els monitors estem una mica descol·locats: la ciutat se'ns fa massa gran, massa calor, masses olors, massa gent...trobem molt a faltar els espais per còrrer, les cançons d'activitat i de menjar, l'aire net i l'abscència absoluta de suor. Però sobretot, us trobem a faltar a vosaltres, les vostres rialles, les vostres veus i la vostra companyia.
L'Oracle ens envia molts records per tots vosaltres, concretament ens ha dit "Recuerdus per los tripulantus d'Ulisses and the Cash of Pandor". Ens ha informat que el cíclop Polifem ja té hora a l'oculista perquè li posin l'ull. Les sirenes s'estan prenent tot el dia "Strepsils" i "Lizipaines" per l'afonïa de tant cantar. Andromeda i Perseu estan de vacances a les illes Maldives. Heràcles encara està fent els seus treballs, en té per estona. El Minotaure està a un centre psiquiàtric per controlar la seva ira. Hera es passeja per l'Olimp lluint la seva poma daurada (al final resultarà que no és tan humil com ens pensavem). Dionís ha disminuit el seu ritme festiu perquè diu que sense vosaltres la festa no és el mateix. Amfitrite està passant uns dies a casa de les seves germanes perquè diu que Posidó és un pesat i encara no ha aconseguit treure's la olor de peix del cos. L'Inframon ha contractat una empressa de neteja per refrescar una mica l'ambient putrefacte que hi havia allà. I per acabar, el nostre heroi i capità Ulisses viu tranquil·lament a Ítaca amb Penèlope i Telèmac.
I tot això és, gràcies a vosaltres! 

Una abraçada ben ben forta per tots vosaltres! Ens veiem aviat tripulants!

2 comentaris:

  1. Doncs apa, a grans mals, grans remeis. Si tanta nostàlgia destil•leu, us tornem a deixar als tripulants embolicats amb un llacet a la plaça Ramon Berenguer (altrament dita plaça de l'Alegria i plaça de l'Esperança). Aquest mateix divendres? Acabem de rentar la roba i els facturem de nou!!! IUUUPPIIIIII!!!
    És broma, monitors. Aprofito aquest bloc per donar-vos de tot cor les gràcies pel temps que de manera altruista esteu dedicant als nostres fills. Aquesta llavor que esteu sembrant en ells, els farà créixer i en un o altre moment, al llarg de la seva vida, donarà fruit. I encara que vosaltres no n’espereu recompensa, ja veureu que us serà donada.
    G R À C I E S.

    ResponElimina
  2. XDD,, DONCS A MI NO EM FARIA RES TORNAR A LES COLONIES!!!! MU PASO MES BE ALLA QUE NO A CASA FENT DEURES O ABURRINT-ME DAVANT LA TELEE!!! AMB LA FAMILY WEMBLEY CATALA,, AMB ELS MATUS!! ESL ARISTORILS, ELS APICURTS ELS PLATONIANS,, I UN ALTRE GRUP QE NO RECORDO EL NOM,,, I COM NO ELS NOSTRES MOONIIS!!! SOU ELS MILLORS DE LA HISTORIA!! SOMIEM AMB SWER COM VUSALTRES,, COMPARTIR PIS ENTRE ARISTOTILS, FEM GIMCANES SENSE PARAR....... GRACIES X AQUESTES COLONIES!!! HAN SIGUT DE LES MILLORS!!

    VISCA L'ESPLAI DEL PIII!!!! :) <3

    ResponElimina